Skip to content

20 de juny és la data de la PAP 2023

20 de juny és la data de la PAP 2023

PAP 2023

El proper 20 de juny és la data de la PAP 2023.

La PAP o Prova d’Aptitud Personal, és una prova necessària per poder accedir a alguns graus universitaris, com el de Producció de Música i So per a la Indústria de l’Entreteniment de l’ENTI-UB. Aquesta prova avalua els coneixements musicals dels candidats ja que s’exigeix un mínim de coneixements per poder treure profit del curs i garantir que tots els i les alumnes de primer tenen un nivell mínim.

Degut a que els i les alumnes apassionats/des per la música tenen formacions molt diverses, és necessari poder marcar aquests mínims. Tot i que es comença des de zero a tots els nivells en temes de composició o producció, els professors parlen des del primer dia en el llenguatge de la música i és per tant imprescindible que els i les alumnes coneguin les notes, els pentagrames, els noms dels acords, etc…

La preinscripció a aquesta prova es fa del 6 al 12 de juny a través dels canals de preinscripció universitària. En el moment de fer la preinscripció per al grau de producció, el propi sistema ja us avisa que cal fer també la preinscripció per la PAP.

La prova es fa online per poder facilitar la participació a gent de tot arreu, a través d’un canal de Zoom. Hi haurà una part pràctica i una part teòrica. L’entrada als canals de zoom de la PAP es fa en hores assignades que es fan arribar als candidats i candidates per email. Per tant és molt important per no perdre cap informació que useu sempre el mateix nom i el mateix compte d’email durant tot el procés.

Si voleu veure com és una PAP, a la web del grau hi ha un exemple de prova que us podeu descarregar i un document per estudiar bé els seus continguts.

Molta sort a tots!

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!