Alexander Paschall, Carlos Coronado i Fernando Suárez participaran en la primera edició de l’Indie Burger Developer Workshop, que se celebrarà el proper divendres 9 de març a Granada. Els 3 professors de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) són referents en la seva activitat professional, que combinen amb la docència a la universitat dels videojocs i Serious Games.

Aquest esdeveniment, organitzat per Granada Gaming, comptarà amb xerrades sobre el món dels videojocs centrades tant en aspectes tècnics com de negoci i de màrqueting. La característica principal és que el networking entre les empreses es fa compartint cerveses i hamburgueses. Serà a l’espai reservat per videojocs Indies on els 3 professors de l’ENTI-UB oferiran les xerrades, amb temàtica encara per determinar.

Alexander Paschall és professor de Desenvolupament de Videojocs a l’ENTI-UB i una referència del motor de jocs Unreal Engine, un dels més utilitzats per l’indústria. Paschall té l’experiència d’haver treballat a Epic Games, l’empresa desenvolupadora del motor, on s’encarregava d’oferir conferències mitjançant  streaming per donar suport tècnic sobre l’Unreal Engine.

Carlos Coronado està especialitzat en Realitat Virtual i és professor de modelització d’escenaris a l’ENTI-UB. Creador de videojocs com Mind Path to Thalamus o Annie Amber, va ser premiat amb el prestigiós guardó de dissenyador Indie de l’any 2015.

Fernando Suárez és programador sènior a Remedy Entertainment i director de Campfire Games. A l’ENTI-UB és el professor de l’assignatura Unreal Engine Blueprints.