El Màster en Música per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI-UB és una formació encarada al futur i molt especialitzada. Per això et donem quatre motius per a escollir-la per a desenvolupar el teu futur laboral en el món de la música.

  • La importància del so en el món audiovisual: El nostre entreteniment és cada cop més audiovisual i requereix una formació específica per la creació de la seva música. Si fa uns anys les bandes sonores o els acompanyaments musicals de pel·lícules i sèries tenien un paper secundari, actualment es creen de forma conjunta amb elements visuals i tenen un paper fonamental en la immersió de l’espectador en el producte final.
  • Endinsa’t en el món dels videojocs: Els videojocs són una de les indústries més potents del moment. Només a Catalunya van moure 217 milions d’euros l’any 2015 i s’estima que l’any 2019 generaran 600 milions d’euros amb un creixement anual de la facturació del 30%, tal com explica el Llibre Blanc de la Indústria Catalana del Videojoc del 2016. Tota una oportunitat laboral que es preveu que el 2019 compti amb 4.600 llocs de treball directes.
  • Descobreix les formes d’entreteniment més punteres: realitat augmentada i virtual, apps o serious games són alguns dels conceptes que es treballen al màster. Tots ells estan en constant canvi i per això el màster s’adapta a les necessitats del sector i s’actualitza constantment. Tot per a proporcionar un aprenentatge útil dissenyat pel món laboral.
  • Experimentar amb la teva creativitat: la producció de música i tot el que està relacionat amb ella et permetrà fer un pas més enllà amb la teva creativitat. Podràs gaudir d’uns estudis dinàmics que potenciaran el teu art i després aplicar-ho en la teva feina somiada.

Si vols més informació, no dubtis a consultar les característiques del màster. T’esperem!