Els videojocs són la teva passió? No pateixis, gràcies a l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) podràs convertir la teva afició en el teu futur professional. Vine a la nostra jornada de portes obertes el dissabte dia 10 de febrer i coneix de primera mà la Universitat del Videojoc.

L’Escola de Noves Tecnologies (ENTI-UB) ofereix els estudis de Grau en Continguts Digitals Interactius – Developer, i Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats – Artist.  A més a més també podràs informar-te sobre els nostres Cicles Formatius de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs i en 3D, Jocs i Entorns Interactius.

Sigui quin sigui el teu perfil professional, a la Universitat del Videojoc i dels Serious Games tenim els estudis per a tu, ja que la nostra oferta de 360 graus cobreix totes les necessitats de la indústria digital interactiva i de l’entreteniment.

Ja des del primer dia estudiant a l’ENTI-UB, centre adscrit a la Universitat de Barcelona, els alumnes podran desenvolupar els seus projectes, adquirint competències d’emprenedoria i de treball en grup.

ENTI-UB és l’única universitat especialitzada en Serious Games i jocs aplicats. Mitjançant la innovadora metodologia Jam, realitzem projectes de col·laboració amb sectors com l’arquitectura, la salut o el turisme per aplicar els videojocs a altres àmbits. Totes les nostres Gamejams estan connectades al programa JamToday EU.

El nostre equip docent està format per professionals del sector que estan permanentment connectats amb la indústria, de manera que els alumnes estaran en tot moment en contacte amb ‘la realitat exterior’, facilitant també la inserció al mercat laboral. En aquest sentit, els nostres estudiants gaudeixen de convenis de pràctiques amb les millors empreses del sector.

La localització del nostre centre, al bell mig de Barcelona, situa a l’ENTI-UB en un marc immillorable dins l’Estat espanyol, ja que Catalunya és la primera comunitat autònoma pel que fa al nombre d’empreses i facturació de la indústria del videojoc.

La jornada de portes obertes tindrà lloc el proper dissabte 10 de febrer a les nostres instal·lacions situades al carrer Diputació 231 de Barcelona, només a 7 minuts caminant de Plaça Catalunya.

No t’ho pensis més, fes ja la teva inscripció i vine a conèixer-nos. T’hi esperem!