‘A Tale of Paper’ arriba a la gran final del Play Station Talents

Ja coneixem els 13 finalistes que competiran a la Gala dels Premis PlayStation Talents.  El videojoc ‘A Tale of Paper’, creat per Open House Games, ha avançat a la següent ronda i ja és finalista. Recordem que l’equip d’Open House Games està format per titulats del Cicle Artist, que van desenvolupar el videojoc a ENTI-UB.

Desafortunadament, ‘Insomnis’ de Path Games, s’ha quedat a les portes i ha arribat a semifinals. Tot i això, hem de reconèixer la seva feina i actitud, i recordar que van presentar el videojoc a la Madrid Games Week i a Barcelona Games World.

‘A Tale of Paper’ és un joc de supervivència amb gran importància dels puzzles on has de descobrir el món jugant com una figura d’origami de paper.

Ara, els estudis finalistes assistiran a la Gala dels Millors Premis de PlayStation, que tindrà lloc el proper 18 de desembre, on podran optar a un dels 7 reconeixements diferents: ‘Millor Joc de 2018’, ‘Joc més innovador’, ‘Joc amb millor art, ‘Millor ús de PlayStation’, ‘Millor Joc Infantil’, ‘Millor joc per la premsa’ i ‘Millor Joc competitiu Onine’.