Vols estudiar a la Universitat del Videojoc? ENTI-UB organitza una Jornada de Portes Obertes el proper 16 de febrer

Un any més l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) obrirà les seves portes per tal que els interessats en les opcions formatives puguin resoldre els seus dubtes, conèixer les instal·lacions i tenir un primer contacte amb la innovadora metodologia learning by doing del centre.

La Jornada de Portes Obertes tindrà lloc el proper 16 de febrer a la seu d’ENTI-UB, al carrer Diputació 231, de Barcelona. En funció dels estudis, els estudiants es podran apuntar a un dels dos torns disponibles:

Si estàs interessat a desenvolupar la teva carrera professional en el sector dels videojocs, ENTI-UB és la primera i única universitat catalana que només ofereix formacions 100% orientades als videojocs i jocs aplicats. Sigui quina sigui la teva vocació, a ENTI-UB trobaràs una formació feta a mesura per a tu.

Durant la jornada, l’equip docent d’ENTI-UB s’encarregarà de presentar les característiques principals de cada estudi, ensenyarà projectes d’èxit d’anys anteriors i resoldrà qualsevol dubte que els interessats puguin tenir, ja sigui pel que fa al procés de matriculació o de la mateixa universitat.

Podeu fer la inscripció al següent enllaç. També podeu enviar un correu electrònic a info@enti.cat o trucar al telèfon 93 323 36 64, en horari d’obertura del centre.