‘A Tale of Paper’ guanya el premi a Millor Joc 2018 al PlayStation Talents. Moltes Felicitats Open House Games!

El videojoc ‘A Tale of Paper’, creat per Open House Games, ha guanyat el Premi al Millor Joc de 2018 als Premis PlayStation Talents, a la gala que es va celebrar ahir a la nit a Madrid.

Recordem que l’equip d’Open House Games està format per titulats del Cicle Artist, Raúl Roldán, Pau Tarés i Sergi Martínez, que van desenvolupar el videojoc a ENTI-UB com a part del seu projecte final.  Ara, veuen recompensada la seva feina amb aquest reconeixement que els hi obrirà les portes al desenvolupament del videojoc en unes condicions immillorables.

I és que ‘Open House Games’ ara comptarà amb 10.000 € en metàl·lic, kits de desenvolupament de PlayStation 4, una campanya de promoció i Marketing a mitjans de comunicació valorada en 200.000 € i un espai físic a una de les seus de PlayStation Talents Games Camp, on podran seguir treballant amb el desenvolupament.

Des d’ENTI-UB estem molt orgullosos d’aquest reconeixement i volem felicitar a totes les persones que han aportat el seu gra de sorra per fer-ho possible. Moltes felicitats!