Aquest matí ha tingut lloc l’acte d’inauguració del nou curs d’ENTI-UB al Paranimf de la Universitat de Barcelona. L’acte ha comptat amb la presència de la vicerectora de Docència i Ordenació Acadèmica de la UB, Amelia Díaz, el director executiu d’ENTI-UB, Joan Puigcercós, el director acadèmic, Oscar García Pañella i el cap d’estudis, Carles Vilella.

L’esdeveniment ha servit per donar sortida a un nou curs acadèmic, el cinquè des de la creació de la Universitat dels Videojocs i dels Serious Games on s’impartiran fins a 7 titulacions diferents en l’àmbit dels videojocs i entreteniment digital. Oscar García Pañella ha donat la benvinguda a tots els alumnes assistents i ha explicat que “ENTI-UB s’està consolidant. Té un valor de comunitat molt important, i no hi ha ningú al sector que no conegui la Universitat”.

En l’acte també ha intervingut Lucas González, professional amb molta experiència en el sector que en la seva xerrada ‘What they didn’t teach you in School’, ha explicat com s’ha desenvolupat la seva carrera professional i ha recomanat als estudiants que estiguin actius i vagin a totes les Game Jams possibles. “És molt important que exploreu la vostra creativitat i no pareu mai de fer coses”.

Per finalitzar, la vicerectora de la UB, Amelia Díaz ha explicat que “ENTI és una escola jove però amb un prestigi molt important per a la Universitat de Barcelona. Des d’un punt de vista professional ens ajuda molt”.