Del 18 al 20 de setembre tindrà lloc l’esdeveniment per excel·lència dels aficionats i professionals dels videojocs: la Jam Today BCN, organitzada per L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i el Citilab de Cornellà de Llobregat. Cada vegada s’acosta més la data d’aquesta gran cita. Per tant, si encara no t’has inscrit, no esperis ni un minut més per fer-ho; recorda que les places són limitades.

En aquesta edició sota el lema de “Well Being”, podreu enfrontar-vos al repte de desenvolupar videojocs que promoguin un estil de vida saludable. És a dir, els anomenats Serious Games. Per fer-ho tindreu, ni més ni menys que 48 hores de disseny i desenvolupament frenètic de videojocs. Tot un  paradís pels amants dels videojocs!

Tenint en compte l’auge dels “Serious Games”, és lògic que en aquesta ocasió la JamTodayBCN hagi volgut promoure aquest tipus de videojocs. Els beneficis dels jocs seriosos aplicats a la salut són realment importants. Per això, s’utilitzen per fer dieta, vigilar la pressió arterial, registrar el nivell de glucosa en sang, rehabilitació de lesions, etc. Es pot afirmar que ens ajuden a transformar l’esforç de seguir determinats tractaments o rutines en pura diversió.

Finalment, cal destacar que aquest esdeveniment, s’emmarca en el projecte Game Jam. La primera xarxa paneuropea, dedicada al disseny de jocs aplicats. Aquesta iniciativa reuneix a diferents tipus d’actors, com ara clústers creatius, empreses de jocs, educació, instituts de recerca, institucions del sector públic, municipis, etc., i desenvolupa la Game Jam a diversos països d’Europa. És a dir, mentre té lloc la Jam Today a Barcelona, en paral·lel, es desenvoluparan altres sessions a diversos països europeus. Per tant, tindreu l’oportunitat de connectar-vos internacionalment per interactuar i estar al dia de tots els detalls.

No trigueu més, feu la vostra inscripció en aquest enllaç.

Podeu seguir totes les novetats d’aquesta jornada amb el hastag: #JamTodayBCN. I si voleu recordar com va anar la I Jam Today a ENTI-UB, us deixem aquest vídeo.

Us esperem el 18 de setembre al Citilab de Cornellà. No hi falteu!