El professor de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB)  Albert Garcia, entrevistarà a Ramon Nafria, expert en videojocs creatius en el marc de l’eSports & Fun València, un esdeveniment centrat en els eSports que tindrà lloc aquest cap de setmana.

Durant quatre dies, es celebraran diferents competicions de videojocs, principalment de FIFA, però també d’altres jocs com Tekken i Clash Royale. Dins d’aquests torneigs també s’incorporarà la part de formació i educacional, on persones influents dins del món dels videojocs i dels eSports compartiran experiències amb els participants. Més informació sobre l’esdeveniment a pàgina web oficial.

En representació de l’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc i dels Serious Games, Albert Garcia entrevistarà a Ramon Nafria, durant la tarda de dissabte 10, en un bar gamer de Valencia, a més de participar en les competicions dels videojocs

Albert Garcia és professor a l’ENTI-UB de l’assignatura història dels videojocs, on els alumnes poden aprendre l’evolució de la indústria en els últims  anys. A més, Garcia també col·labora amb Catalunya Ràdio, La Vanguardia i iCat.cat, realitzant tasques de divulgació.  Tot el professorat de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) està molt vinculat amb la indústria i al corrent de totes les innovacions en el sector, per oferir un ensenyament de qualitat.