Alexander Paschall, nascut a Carolina del Nord (EUA), és l’actual Community Manager d’Epic Games i una autèntica eminència d’Unreal Engine, un dels motors de creació de videojocs més potents que existeixen actualment. Durant cinc anys s’ha encarregat de gestionar un canal de YouTube, oferint conferències en streaming per donar suport tècnic sobre aquest motor i altres eines a diversos developers.

Paschall, a banda dels seus sòlids coneixements en el desenvolupament de videojocs, també disposa d’àmplies habilitats comunicatives en aquest sector; doncs, ha col·laborat en l’execució de diversos plans de comunicació i en l’assessorament d’Unreal a molts desenvolupadors.

Curiosament, el motiu de l’arribada de Paschall a Catalunya va ser casual, degut al seu viatge de noces per Europa. Però, afortunadament, la nostra exquisida gastronomia i la bona acollida per part de Carlos Coronado, el van seduir per establir-se definitivament a Barcelona i convertir-se en professor d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, el proper curs acadèmic 2017-2018.

Comptar amb professors del nivell de Paschall és tot un honor. Si vols dedicar-te professionalment al sector dels videojocs amb plenes garanties; forma’t amb el millor equip docent, estudiant a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.