El creador de l’aplicació mòbil Quifa Game, Roger Baranera, va oferir una xerrada als lumnes de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), sobre el procés de desenvolupament del joc virtual. A més, els estudiants van gaudir de posterior accés al joc i playtest de l’eina, on si assolien una sèrie de reptes, podien guanyar un premi.

Quifa Game és un joc per dispositius mòbils en el qual el jugador competeix amb diferents usuaris per saber qui en sap més de futbol. Es tracta d’endevinar el màxim de resultats possibles de la Lliga Espanyola per anar guanyant punts i pujant de divisió.

En el playtest els alumnes havien de realitzar una sèrie d’accions per tal d’anar descobrint totes les funcionalitats i possibilitats del joc. Entre tots els estudiants que van participar es va realitzar un sorteig, sent Pol Espinosa el guanyador.

L’Escola de les Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) manté molt bones relacions amb les empreses del sector, fet que permet l’organització de xerrades i activitats com aquesta, molt enriquidores pels nostres alumnes. A més, com que l’empresa responsable del joc és una start-up de Barcelona, Quifa, en un futur alumnes de l’escola podrien realitzar-hi les pràctiques acadèmiques.