T’agradaria crear el teu propi videojoc? Ara pots convertir aquest somni en realitat, inscrivint-te a la Summer School d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. Un curs fet a mida, on assoliràs tots els coneixements necessaris per ser capaç de dissenyar el teu primer videojoc en un temps rècord: del 3 al 28 de juliol, és a dir, en menys d’un mes.

A més tot són avantatges, únicament és necessari que t’agradin els videojocs i tinguis moltes ganes d’aprendre, però no cal que disposis de nocions prèvies de programació ni de disseny 2D i 3D. Doncs, les assoliràs ràpidament, gràcies a l’excel·lent professorat d’aquest curs, format per autèntics especialistes en programació i art digital.

Enguany, a més, la Summer School ha ampliat la seva oferta formativa, oferint el curs d’introducció al Zbrush i Substance, una formació de 80 hores, especialment adreçada als artistes digitals i el curs Desenvolupa jocs amb Unity 3D, durant el qual, aprofundiràs en conceptes bàsics de programació i art digital.

En definitiva, si tens entre 14 i 17 anys i t’apassiona el món dels videojocs, no t’ho pensis més i inscriu-te a la Summer School d’ENTI-UB. Una excel·lent manera d’aprofitar l’estiu i descobrir la teva veritable vocació. A què esperes? Fes ja la teva inscripció a: summerschool@enti.cat