Únicament a l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) tindràs l’oportunitat d’estudiar amb el millor equip docent especialitzat en videojocs, jocs aplicats com els Serious Games i l’entreteniment temàtic. A més, la majoria dels professors tenen la seva pròpia empresa de videojocs o bé, treballen per una gran companyia del sector. Això facilita una actualització constant dels continguts i una connexió amb la innovació del sector. Per tant, garanteix una millor inserció laboral dels alumnes d’ENTI-UB.

Cal destacar que com alumne, formaràs part de la comunitat ENTI-UB. Això implica un contacte constant amb professors i professionals del sector. Podràs assistir a congressos i esdeveniments; participar dels programes europeus en videojocs i Serious Games com Jam Today o Dutch Game Garden, dels quals ENTI-UB forma part; participar en intercanvis internacionals amb les millors universitats europees i americanes, sempre comptant amb un contacte diari amb els professors.

Entre l’equip docent d’ENTI-UB sobresurten destacats professionals del sector com: Òscar Garcia Pañella, Director acadèmic d’ENTI-UB i Doctor. En concret, va fer la tesi sobre l’aplicació de tècniques de Processament d’Imatge i de Realitat Virtual a la Medicina, concretament, a la imatge mèdica cardíaca (modalitat SPECT). Expert en temàtiques com les Tecnologies de l’Entreteniment, els Serious Games, la Gamificació i la Creativitat; Richard Hebert, Coordinador acadèmic i Enginyer, especialitzat en Multimèdia, Interactius, BCI, Wereables, Gamificació, Museística i Neuromàrketing.

També cal esmentar a Oriol Ripoll, creatiu de Jocs al Segon i col·laborador habitual a La Vanguardia i al programa Via Lliure de RAC1; David Xicota, CEO de Gamedonia; Héctor Fuster, psicòleg especialitzat en trastorns relacionats amb les noves tecnologies i autor del llibre ‘Nuestros hijos y sus videojuegos’; Carlos Coronado, creador del guardonat videojoc: ‘Mind: Path to Thalamus’; Samuel Molina, Fukuy, reconegut youtuber i dissenyador de videojocs; Albert Garcia, periodista de la Vanguardia i Ferran González, professor d’Art i Animació.

Així doncs a ENTI-UB aprendràs a crear, dissenyar, desenvolupar i monetitzar jocs, videojocs, jocs aplicats i tot tipus d’aplicacions interactives, de la mà dels millors professors. Sens dubte, assoliràs coneixements molt útils per treballar sobre totes les plataformes analògiques i digitals. Per això, combinaràs l’àmbit tecnològic amb el més adreçat al disseny de jocs i experiències memorables. També aprendràs a programar, però adquirint coneixements de disseny de jocs i habilitats en gestió de projectes i integració d’elements artístics. Per aquest motiu, totes les assignatures que duràs a terme són aplicades al disseny de videojocs.

En definitiva, esdevindràs un futur Developer o Game Designer amb coneixements de producció. Tria la millor formació amb els millors experts; estudia el Grau en Continguts Digitals Interactius a ENTI-UB, la universitat del videojoc.