La Universitat dels Videojocs i dels Serious Games (ENTI-UB) presenta una oferta formativa de 360 graus, oferint estudis per a tots els perfils professionals de la indústria del videojoc. Això permet als nostres estudiants generar sinergies entre les diferents titulacions per portar a terme projectes col·laboratius i aprofitar els avantatges que comporta ser una universitat exclusivament dedicada als videojocs i jocs aplicats.

D’aquesta manera, programadors, artistes digitals, compositors de música especialitzats en videojocs, il·lustradors, etc… coincideixen en un únic espai on poden desenvolupar els seus propis projectes en col·laboració amb els altres alumnes.

No només això, l’equip docent és especialista en tots aquests àmbits, ja que a més a més de la docència desenvolupen les seves pròpies carreres professionals a la indústria. És precisament la proximitat de l’equip docent i l’assessorament en els projectes dels alumnes un dels punts més destacats d’ENTI-UB.

Si vols estudiar el Cicle Artist o el Cicle Developer, les preinscripcions ja estan obertes. Paral·lelament si vols estudiar el Grau Aritist o el Grau Developer els pots incloure a la teva llista de preferències a l’hora de fer la preinscripció universitària.