Skip to content

Curs d'Especialització
en Ciberseguretat

Vols més informació sobre el Curs d’Especialització en Ciberseguretat?

"*" indicates required fields

Name*
Consentimiento*
Consentimiento*

Presentació

El Curs d’especialització en Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies de la Informació capacita a l’alumnat per definir i implementar estratègies de seguretat en els sistemes d’informació tot realitzant diagnòstics de ciberseguretat, identificant vulnerabilitats i implementant les mesures necessàries per mitigar-les aplicant la normativa vigent i estàndards del sector.

Es tracta doncs d’uns curs altament especialitzat per als qui vulguin dedicar-se professionalment a l’àmbit de la ciberseguretat.

L’objectiu d’aquest estudi és la formació de professionals de l’àmbit de la ciberseguretat perquè disposin de competències avançades així com la capacitat de treballar en equip i assumir tasques de responsabilitat.

Capacitats adquirides

Titulació oficial

Certificat d’especialització en Ciberseguretat

Família professional

Informàtica i comunicacions

Durada

1 any

Hores

720

Modalitat i horari

Presencial
De 17 a 21 h

Idioma de les classes

Català
Castellà
Anglès

Places

30

Per què estudiar aquest curs d’especialització en ciberseguretat?

L’àmbit de la ciberseguretat requereix de professionals altament qualificats i especialitzats que són altament demandats en el mercat laboral.

Aquest curs complementa els coneixements de ciberseguretat que s’han adquirit en els CFGS o en l’àmbit professional i prepara l’alumnat per assolir tasques de responsabilitat dins dels equips de seguretat, tant d’empreses proveïdores com d’empreses mitjanes i grans de qualsevol sector.

Per què fer-ho a l'ENTI?

ENTI forma part dels programes de Cisco Academy i de Palo Alto Cibersecurity Academy. Aquest fet suposa uns avantatges per als alumnes, atès que:

Sortides professionals

Les persones que hagin obtingut el certificat que acredita la superació d’aquest curs d’especialització podran exercir la seva activitat principalment en empreses dels sector de la ciberseguretat o en entitats dels sectors on sigui necessari establir mecanismes i mesures per a la protecció dels sistemes d’informació i xarxes de comunicacions

Com accedir-hi

A aquest curs s’hi pot accedir mitjançant dues vies:

1. Alumnes procedents dels Cicles Formatius de Grau superior en:

2. Professionals amb mínim 5 anys d’experiència en l’àmbit del sector TIC (accés mitjançant entrevista prèvia. La titulació obtinguda serà pròpia d’ENTI).

Pla d’estudis

IdentificadorNomHores

M1

Incidents de ciberseguretat

99

M2

Enfortiment de xarxes i sistemes

132

M3

Posada en producció segura

99

M4

Anàlisi forense informàtic

99

M5

Hacking ètic

99

M6

Normativa de ciberseguretat

66

M7

Formació en centres de treball

126

 

 

720

Empreses col·laboradores

Professorat

Preu

Per consultar el preu del  Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma – Videojocs i Oci Digita es pot fer omplint aquest formulari i es rebrà tota la informació sobre preus, tasses i formes de pagament.

M'interessa i vull més informació sobre el
Curs d'Especialització en Ciberseguretat

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!