Skip to content

ENTI
Àrea d’educació

Formació en educació i noves tecnologies

Tecnologia al servei de la formació i l’educació

A l’àrea d’educació de l’ENTI-UB s’agrupen tots aquells estudis que ofereixen les eines necessàries per desenvolupar una experiència de transformació educativa a través del joc i la tecnologia.

El centre disposa d’una llarga tradició en la formació de disseny de jocs en els graus de l’àrea de videojocs, però que aplica també en el camp dels Serious Games, on el disseny de joc i la gamificació estan al servei d’experiències transformatives. Per tant, hi ha un elevat grau d’experiència dins l’escola de com tecnologia i disseny es poden usar de forma lúdica en una gran quantitat d’àmbits diferents.

Estudia gamificació educativa a l’ENTI-UB!

Màster en Joc, Gamificació i Tecnologia aplicats a l’Educació

Per què escollir estudiar
gamificació educativa a l’ENTI-UB?

Professorat destacat

Comptem amb professorat en actiu dins el sector educatiu que permet aportar el seu know-how en el camp del joc, la tecnologia i les aules a l’alumnat.

Atenció personalitzada

Realitzem un seguiment proper i acurat del rendiment del nostre alumnat amb sessions de tutoria i mentoratge durant el curs.

Clàssic i innovador

Posem a l’abast de l’experiència en disseny de jocs des les eines més tradicionals com els últims avenços en ginys digitals i mons virtuals.

Experiències memorables

Posem al centre del joc el disseny d’experiències per tal de fer de les nostres creacions moments memorables per als jugadors.

Projectes d’alumnes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum aliquam, nisi eget elementum auctor, ex odio aliquam metus, iaculis vestibulum tellus .

Necessites més informació?

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

Sessió Informativa Virtual

16 de maig | 19h

Formacions gratuïtes en Gamificació

Sessió informativa virtual

16 de maig | 19h

Formacions gratuïtes en Gamificació