Skip to content

Màster
en Blockchain

Vols més informació sobre el Màster en Virtual Assets & Blockchain?

"*" indicates required fields

Name*
Consentimiento*
Consentimiento*

Presentació

El nou Màster en Virtual Assets & Blockchain de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives – Universitat de Barcelona ofereix un enfocament integral per a l’entesa de la tecnologia blockchain, els nous models de negoci que es construeixen sobre aquesta tecnologia i els criptoactius. De la mà d’experts i professionals que treballen en el dia a dia del desenvolupament d’aquesta indústria, l’alumne aprendrà des de zero sobre el blockchain i els criptoactius en una formació que combina tant classes pràctiques com teòriques, entenent com aquesta nova indústria impacta a àmbit financer i empresarial.

El programa té com a objectiu proporcionar una formació integral en l’àmbit de la tecnologia blockchain i els criptoactius, considerant aquest àmbit com un nou espai d’estudi i especialització, així com un nou camí per assolir noves oportunitats professionals, des d’una triple perspectiva: tecnològica, econòmic-financera i regulatòria.

Capacitats adquirides

Titulació oficial

Tipus de Màster

Màster propi UB

Durada

1 any

ECTS

60

Modalitat i horari

Semipresencial

Idioma de les classes

Castellà

Places

30

Per què estudiar aquest Màster en Blockchain?

Aquest màster et formarà en profunditat en una de les indústries amb més potencial per als propers anys. L’evolució d’aquesta indústria transformarà múltiples sectors i definirà una nova via de crear negocis, productes i serveis. Això comporta l’aparició de noves empreses i la necessitat d’adaptació per part de les grans companyies actuals, cosa que genera un important nombre d’oportunitats professionals i demanda de perfils especialistes. Blockchain és precisament l’especialització més demandada l’any 2020.

El màster us permetrà aplicar els coneixements adquirits sobre casos reals de la mà d’experts amb contrastada experiència, i us proporcionarà una visió tant des del punt de vista de l’adopció per part de grans companyies, com des del punt de vista de nous players amb models de negoci purament “crypto”.

Entendre les diferències entre els tipus de criptoactius, conèixer com s’organitza una DAO, els protocols de finances descentralitzades (DeFi) o els “tokenomics” pels quals es regeix un metavers, et permetran accedir a noves oportunitats professionals amb un alt potencial de desenvolupament.

Salut

Per què fer-ho a l'ENTI-UB?

L’Escola de Noves Tecnologies Interactives adscrita a la Universitat de Barcelona (ENTI-UB) neix per contribuir al creixement i consolidació de noves tecnologies i consolidar-se com un clúster de referència al sector.

Des de l’ENTI busquem formar els nostres alumnes des d’un punt de vista integral, entenent en profunditat els aspectes tècnics de la tecnologia i com es poden aplicar a casos d’ús reals directament vinculats al món dels videojocs. La tecnologia blockchain i els criptoactius es troben entre les nostres prioritats, a causa de la disrupció que ha suposat en nombrosos sectors.

Volem fomentar la innovació en aquesta tecnologia i fomentar les seves aplicacions a la indústria diferents indústries a desenvolupar a la Web3. Per això l’ENTI es nodreix de docents que coneixen perfectament la tecnologia blockchain des d’un punt de vista tècnic i professional. L’experiència del professorat, des d’un punt de vista eminentment pràctica, permetrà als alumnes obtenir un coneixement tècnic de la tecnologia i entendre quines possibilitats pot brindar a l’hora de crear nous models, a les diferents indústries i entenent-ne les implicacions financeres.

Sortides professionals

Com accedir-hi

Aquest màster està dirigit a qualsevol professional o estudiant que vulgui endinsar-se al món de la tecnologia blockchain sense necessitat de requerir cap coneixement tècnic sobre la matèria o experiència en programació. L’estudiant haurà de completar la sol·licitud d’admissió i seguir els passos que us indicaran després de l’aprovació.

Per demanar l’admissió al màster cal escriure un email a masters@enti.cat especificant si es vol seguir amb el procés de matriculació.

Pla d’estudis

Mòdul/s del Màster:

Introducció a Bitcoin

Tecnologia blockchain avançada

Ethereum

Tokenomics

Open and decentralized finance

Regulació i iniciatives governamentals

Institucionalització dels Virtual Assets

Cript as a service (custòdia, trading, payments)

Treball Final de Màster

Empreses col·laboradores

Professorat

El màster comptarà entre el professorat amb professionals d’empreses de referència a l’àmbit dels criptoactius com Onyze, ioBuilders o KPMG. A més de professionals que desenvolupen la seva activitat en companyies cripto d’àmbit internacional i professionals de les grans entitats financeres.

Preu

Per consultar el preu del Màster en Virtual Assets & Blockchain es pot fer omplint aquest formulari i es rebrà tota la informació sobre preus, tasses i formes de pagament.

M'interessa i vull més informació sobre el
Màster en Virtual Assets & Blockchain

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

Sessió Informativa Virtual del Màster en Virtual Assets i Blockchain

30 de novembre | 19 h