Vols crear un videojoc on es puguin aplicar coneixements del món de l’arquitectura tècnica?

Busquem a…  estudiants d’art digital i de programació que vulguin crear un videojoc aplicat als sectors de la construcció i l’arquitectura. En aquesta ocasió els desenvolupadors de videojocs comptaran amb la col·laboració d’estudiants del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació de sis universitats diferents, que també es podran inscriure al repte.

El dissabte 10 de març, dissenyadors d’art digital, programadors i aparelladors treballaran junts per desenvolupar el seu propi projecte en una intensa, però divertida jornada.

Els alumnes formaran grups de 5 persones i comptaran amb la supervisió d’un tutor, un professional de prestigi internacional i experiència en el sector que guiarà als grups de treball. Utilitzant la metodologia Jam -on la cooperació, el treball en equip i la improvisació son clau-, els alumnes podran desenvolupar el videojoc en les següents temàtiques:

  • Minecraft i BIM
  • Seguretat i salut
  • Control de costos i gestió econòmica de la obra
  • Planificació i seguiment d’obra – control de projectes on site
  • Eficiència energètica – normativa Nzeb

Si tens un nivell alt d’anglès i ets estudiant de qualsevol dels cursos i especialitats dels Graus Universitaris o CFGS de l’ENTI-UB, no t’ho pensis més i accepta el repte.

La inscripció és gratuïta, apunta’t al següent formulari i entre tots els inscrits realitzarem un procés de selecció. Tots els participants rebran un obsequi per recordar l’esdeveniment, cafès i dinar gratuït.