Renovem el programa de Beques ENTI-UB en el context de la COVID 19

El context actual presenta una sèrie de reptes entre els quals la qüestió econòmica juga una part fonamental a l’hora de triar els estudis que marcaran el nostre futur professional. Amb la finalitat de facilitar l’accés a una educació de qualitat, des d’ENTI-UB renovem el nostre Pla de Beques per als Graus Universitaris en l’àmbit dels videojocs: Continguts Digitals Interactius (Developer) i Creació Artística de Videojocs i Jocs Aplicats (Artist). Consulta les diferents modalitats!

Els interessats han de presentar la seva candidatura a beca i tota la documentació demanada per aplicar abans del 23 de juny a les 10h. El 24 de juny es comunicarà la resolució de les beques als interessats que tindran fins al 29 de juny a les 10h com a data límit per acceptar-la.

Beca ENTI Excel·lència

Adreçada a candidats/-es amb una trajectòria acadèmica excel·lent. 

L’import de la beca serà del 30% de la matrícula del primer any i es revisarà anualment.

Es demanarà una carta de motivació, així com la documentació necessària per valorar el rendiment acadèmic de l’estudiant.

Beca ENTI Solidari

Adreçada a candidats/-es amb una trajectòria acadèmica notable i que no disposin de recursos econòmics suficients.

L’import de la beca serà del 28% de la matrícula del primer any i es revisarà anualment. 

Es demanarà una carta de motivació, així com la documentació necessària per valorar el rendiment acadèmic de l’estudiant i la situació econòmica de la unitat familiar.

Beca ENTI Comunitat

Adreçada a candidats/-es amb una trajectòria acadèmica bona i que no disposin de recursos econòmics suficients.

L’import de la beca serà del 25% de la matrícula del primer any i es revisarà anualment.

Es demanarà una carta de motivació, així com la documentació necessària per valorar el rendiment acadèmic de l’estudiant i la situació econòmica de la unitat familiar.

Beca ENTI Transport

Adreçada a candidats/-es amb una trajectòria acadèmica bona, que no disposin de recursos econòmics suficients i que hagin desplaçar-se de poblacions allunyades de Barcelona per assistir a classe.

L’import de la beca serà del 5% de la matrícula del primer any i es revisarà anualment.

Es demanarà una carta de motivació, així com la documentació necessària per valorar el rendiment acadèmic de l’estudiant, la situació econòmica de la unitat familiar i la distància de la població respecte al centre d’estudis (documents d’empadronament).

Sol·licita més informació!

Si hi estàs interessat/interessada, escriu-nos a bequesenti@enti.cat i t’informarem sobre el procediment de sol·licitud.