Skip to content

Campus
ENTI-UB

L’escola es troba situada de manera immillorable a prop d’una de les principals vies d’accés a la Ciutat Comtal, l’Avinguda Diagonal, i s’emmarca dins del complex d’instal·lacions de recerca i formació universitària del Barcelona Knowledge Campus (una iniciativa conjunta de la UB i la UPC), així com dins del Campus Diagonal de la mateixa Universitat de Barcelona. Un ambient universitari i jove envoltat de facultats i alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat com el parc de Palau Reial o l’estadi del FCB.

L’accés al campus es facilita per la nombrosa xarxa de transport públic que hi connecta. Es pot arribar amb la línia L3 del metro (i en el futur proper la línia L9), el tramvia que enllaça amb les poblacions del voltant i diverses línies d’autobús.

ENTI Barcelona

L’edifici de l’escola, reformat completament el 2018, presenta un aulari equipat amb un ordinador per a cada alumne i ofereix tot el material i equips necessaris per a la seva formació: Des d’un estudi de música de qualitat professional, destinat als/les alumnes del grau de Producció Musical, però que es fa servir moltes vegades per donar so professional als videojocs de la resta d’estudiants, fins a instal·lacions de croma audiovisual, vestits de captura de moviment, o estacions immersives Omni de VR en 360 graus on un es pot moure físicament dins l’espai virtual.

Existeix una petita cantina per al descans dels/les estudiants amb màquines de vending amb begudes i snacks i microones per escalfar-se el dinar, però l’escola està rodejada de possibilitats de restauració ben diverses, ja sigui en altres facultats com en restaurants i bars de la zona.

Entre els equipaments propers a l’escola cal destacar el Servei d’Esports de la Universitat de Barcelona que permet als alumnes dels graus universitaris accedir a preu descomptat a les seves instal·lacions per a la pràctica de l’esport de manera lliure o en activitats dirigides.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!