El Grau en Continguts Digitals Interactius d’ENTI és el primer grau universitari de jocs aplicats de l’Estat, creat conjuntament amb la Universitat de Barcelona en la branca d’Arquitectura i Enginyeria.

Els nostres alumnes aprendran a conceptualitzar, dissenyar, produir i gestionar videojocs i ‘serious games’. Sempre pensant en tot l’abast de mercat possible i, per tant, orientant-lo a tota disciplina final.

Es tracta d’una carrera que és una enginyeria, però la nostra força i novetat rau en combinar els dos hemisferis; d’una banda el racional, científic i lògic, i per l’altre la passió, la creativitat i la innovació. Per això tenim docents que coneixen perfectament el món del videojoc i, més important encara, els seus ensenyaments són totalment vinculades al videojoc.

El Grau en Continguts Digitals Interactius consta de quatre cursos presencials, amb classes impartides per professors europeus, on els alumnes aprendran a crear, dissenyar, desenvolupar qualsevol tipus d’aplicació interactiva, la qual cosa inclou videojocs per a totes les plataformes: PC, Android, iOS, consoles, etc.

Els Serious Games, un dels punts forts del grau, permet l’aplicació de tota aquesta tecnologia en altres sectors com el turisme, la salut, la cultura, l’educació o la seguretat. D’aquesta manera, la nostra titulació va més enllà del pur oci per ampliar les sortides professionals dels nostres estudiants.

El futur ja és aquí

Potser has imaginat alguna vegada com seria de perfecte estudiar una carrera basada en una de les teves passions: els videojocs. L’Escola de Noves Tecnologies Interactives t’ho posa fàcil i t’ofereix elGrau en Continguts Digitals Interactius.

Des de les matemàtiques a la física passant per la programació o la usabilitat, tot el que s’ensenya i aprèn té relació directa amb el procés de creació i producció de videojocs i animació digital.

Els nostres professors treballen habitualment en i per a la indústria del videojoc. Mantenir el contacte permanent amb la indústria del sector és fonamental. Com totes les indústries tecnològiques, aquest és un sector molt dinàmic, en què els programes varien, els llenguatges evolucionen i les necessitats del consumidor final canvien.

Mantenir el contacte permanent en el sector és un estímul per renovar permanentment els nostres continguts i mètodes, i això ho aconseguim gràcies a persones que treballen dia a dia en el sector. Dit d’una altra manera, a ENTI no s’estudia res que no estigui directament vinculat al joc ia les seves aplicacions.

Contacta amb nosaltres per rebre més informació.