[Catalunya Ràdio] El director acadèmic Oscar García Pañella i la coordinadora del Grau Artist, Teresa Vidal participen a ‘El Suplement’

El director acadèmic d’ENTI-UB, Oscar García Pañella, i la coordinadora del Grau Artist, Teresa Vidal, van participar al programa de Catalunya Ràdio ‘El Suplement’, on van repassar l’actualitat del sector dels videojocs i discutir sobre alguns dels grans títols de la història. En la tertúlia també es va fer una connexió en directa amb el Barcelona Games World, que es va celebrar aquest cap de setmana i que ha comptat amb la presència d’ENTI-UB.

“Perquè un videojoc triomfi s’han de reunir molts ingredients: jugabilitat, disseny de nivells i arts” ha explicat Teresa Vidal. “Jo abans d’interessar-me per un videojoc, el que miro és l’estètica, a continuació avaluo les mecàniques”.

Per altra banda, Oscar García Pañella ha explicat que ja fa molts anys que les desenvolupadores de videojocs estan llançant productes al mercat, però que sí que és veritat que cada cop hi ha més perfils diferents que juguen a videojocs.

Podeu escoltar la secció del programa al següent enllaç, a partir del minut 30 aproximadament.