Aquest cap de setmana, alumnes d’ENTI-UB i de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar (EUHT) van treballar conjuntament per desenvolupar prototips de videojocs aplicats a la restauració i l’hostaleria. Fins a sis equips amb perfils d’estudiants molt diferents (artistes, programadors i professionals del turisme) van col·laborar per presentar sis projectes disruptius.

La jornada, que va tenir lloc a les mateixes instal·lacions de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, va ser intensa però molt productiva. Els alumnes van comptar amb l’assessorament d’un equip de mentors, format per professionals dels dos sectors, que va poder aconsellar als alumnes en diferents aspectes del desenvolupament de videojocs parant atenció especialment en el problema a resoldre i el públic objectiu.

Un joc de rol per amenitzar el temps d’espera  i un menú personalitzat a gust del client van ser algunes de les propostes presentades.

Aquesta tipologia de GameJams és molt beneficiosa pels alumnes de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), ja que els permet aplicar els coneixements a sectors molt diferents a la vegada que aprenen conceptes sobre una temàtica totalment nova. L’experiència és molt enriquidora perquè a més permet la creació de sinergies i contactes entre sectors força diferents.