CFGS EN ANIMACIONS 3D, JOCS I ENTORNS INTERACTIUS


Gràcies al CFGS en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius podràs:

Generar animacions 2D i 3D, programar en llenguatges d’alt nivell i conceptualitzar projectes des del primer esbós per a produccions digitals de Videojoc, Joc Aplicat i Tematització en el context dels productes multimèdia interactius. Faràs possible l’elaboració de projectes reals, el seu fet narratiu i la generació d’interaccions naturals en temps real per aplicar al món de l’Entreteniment i L’Espectacle, la Museologia. L’Educació, la Medicina, l’Esport, el Màrqueting, etc. Des de la gestió de recursos fins a la presa i tractament d’imatges i sons. organitzant i executant les fases de creació de material audiovisual de tot tipus.

Estaràs preparat per treballar amb empresas de l’Entreteniment Temàtic, de Multimèdia. de videojocs i del Joc Aplicar, o productores cinematogràfiques que cerquen experts per ajudar a innovar des de la disrupció. Experts capaços de generar productes atractius i novedosos. Tot un món que demanarà pràcticament 1 milió de llocs de treball de cara al 2017 i tan sols a la UE.

Només a ENTI-UB trobaràs un mòdul exculsiu d’entreteniment temàtic i jocs aplicats. Recorda que els Jocs Seriosos o Aplicatsa fan passar una bona estona i alhora formen en competències o resolen d’altres reptes, aplicant gamificació a sectors com el mèdic, la recuperació en Fisioteràpia, l’aprenentatge o la creació de simuladors, entre molts d’altres. No oblidis que les atraccions i continguts de museus i dels parcs temàtics són grans Videojocs en el fons, que requereixen de formació tècnica i artística d’un technical artist.