El CFGS Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius (Cicle Artist) d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, neix per donar resposta a la necessitat de formar nous artistes i dissenyadors digitals que innovaran la indústria del videojoc, els jocs aplicats i l’entreteniment temàtic.

Durant aquesta formació, aprendràs a modelar i a generar animacions 2D i 3D, utilitzar llenguatges de programació, crear peces artístiques de so i imatge i conceptualitzar projectes des del primer esbós per a produccions digitals de videojoc, joc aplicat i tematització en el context dels productes multimèdia interactius. Faràs possible l’elaboració de projectes reals, el seu fet narratiu i la generació d’interaccions en temps real en diversos àmbits.

A banda de crear i dissenyar videojocs per a diverses plataformes de mobilitat; durant el Cicle Artist d’ENTI-UB, també tindràs l’oportunitat de conèixer a fons els Serious Games, és a dir, els jocs aplicats que ens  fan passar una engrescadora estona i alhora, ens formen en competències o ens ajuden a resoldre reptes, aplicant la gamificació a sectors tan diversos com: el mèdic, la fisioteràpia, l’aprenentatge o la creació de simuladors, entre molts altres. De fet, el treball final d’aquest Cicle consistirà en la creació de dos jocs: un individual i l’altre col·lectiu, a més, d’un curt d’animació.

Finalment, cal dir que tindràs l’oportunitat de formar-te amb el brillant professorat d’ENTI-UB, format per  professionals del sector de l’animació 3D, del videojoc, del disseny artístic o la tematització. La majoria dels quals disposen de les seves pròpies empreses o estudis de videojocs. Això garanteix una actualització constant dels continguts i metodologies emprades, així com, un contacte permanent amb la innovació del sector, adaptant-se a les necessitats del mercat.

Converteix-te en un nou artista o dissenyador de videojocs amb capacitat d’innovar el sector; estudiant el Cicle Artist d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. Encara ets a temps de fer la teva matrícula!