Des de sempre t’ha apassionat el disseny i l’art digital? Doncs, no esperis més i matricula’t al CFGS de Grau Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius (Cicle Artist) de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), la Universitat del Videojoc, una formació a mida dels futurs developers i artistes de la indústria dels videojocs i jocs aplicats (Serious Games). Durant aquests estudis, aprendràs a generar animacions en 2D i 3D, a programar en llenguatges d’alt nivell o a conceptualitzar projectes des del primer esbós, incorporant les darreres tendències del món digital i l’entreteniment temàtic.

A més, des del primer dia de curs s’aplica el ‘learning by doing’, un model d’aprenentatge experiencial, en el qual, s’aprèn fent, és a dir, no es distingeix entre la teoria i la pràctica; doncs, caminen fusionades des del primer moment. D’aquesta manera, treballaràs cada peça, gestionant els diversos recursos fins a la presa i tractament d’imatges i sons, organitzant i executant les fases de creació de material audiovisual, el seu fet narratiu i la generació d’interaccions naturals, en temps real, per posteriorment, aplicar al món de l’entreteniment i l’espectacle, la museologia, l’educació, la medicina, l’esport, el màrqueting, entre molts altres. En tot aquest procediment, sempre comptaràs amb la supervisió de l’expert professorat d’ENTI-UB, connectats permanentment amb la innovació del sector.

Durant el Cicle Artist d’ENTI-UB, també tindràs l’oportunitat de conèixer a fons els Serious Games, és a dir, els jocs aplicats que ens  fan passar una estona divertida  i alhora, ens formen en competències o ens ajuden a resoldre reptes. Precisament, el treball final d’aquest Cicle consistirà en la creació de dos jocs: un individual i l’altre col·lectiu, a més, d’un curt d’animació.

Converteix-te en desenvolupador de productes audiovisuals o en tècnic d’animació en 2D i 3D; estudiant el Cicle Artist d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. No esperis més i matricula’t!