Un dels trets diferencials del CFGS de Grau Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius (Cicle Artist) de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), la Universitat del Videojoc, és que és l’únic amb un mòdul exclusiu dedicat a l’entreteniment temàtic i els jocs aplicats, un àmbit en ple creixement i amb excel·lents perspectives laborals.

Durant aquests estudis, coneixeràs en profunditat la tematització, aprenent a dissenyar aplicacions que aportin una experiència més immersiva a l’usuari i els Serious Games, és a dir, aquells jocs que fan passar una bona estona i alhora, formen en competències o resolen altres reptes, aplicant la gamificació a sectors tan diversos com el de la salut, l’educació, el turisme, el màrqueting, etc.

Al llarg d’aquest Cicle, aprendràs a generar animacions en 2D i 3D, a programar en llenguatges d’alt nivell i a conceptualitzar projectes des del primer esbós per a produccions digitals de videojoc, joc aplicat i tematització en el context dels productes multimèdia interactius. També, faràs possible l’elaboració de projectes reals, el seu fet narratiu i la generació d’interaccions naturals en temps real per aplicar al món de l’entreteniment i l’espectacle, la museologia, l’educació, la medicina, l’esport, el màrqueting, etc. Des de la gestió de recursos fins a la presa i tractament d’imatges i sons, organitzant i executant les fases de creació de material audiovisual de tot tipus.

En definitiva, un cop finalitzis el Cicle Artist, estaràs preparat per accedir a empreses de l’entreteniment temàtic, multimèdia, videojocs i joc aplicat o bé, a productores cinematogràfiques que requereixen experts capaços de crear nous i interessants productes.

Forma’t en un àmbit de futur com l’entreteniment temàtic o els Serious Games, estudiant el Cicle Artist a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.