T’agradaria programar aplicacions per a mòbils, videojocs o Serious Games? ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, t’ofereix el nou CFGS de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs (Cicle Developer), la formació a mida dels futurs programadors de la indústria digital.

L’itinerari formatiu d’aquest CFGS conté els  ensenyaments bàsics de la programació en llenguatges tant de baix nivell (C++ i Java) com d’alt: motors com Unity i Unreal, entre altres, per a desenvolupaments tant 2D com 3D, des de la utilització òptima del hardware d’ordinadors, consoles i dispositius mòbils.

Així doncs, al llarg d’aquest Cicle, tindràs l’oportunitat d’aprendre a programar videojocs i jocs aplicats en 2D i 3D amb tot tipus de llenguatges i motors. Sempre amb un enfocament pràctic i impulsant la teva emprenedoria, perquè puguis inserir-te amb facilitat en aquest mercat laboral en constant creixement. De fet, a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, el més important és la implementació pràctica; doncs, és la millor manera per aprendre a pensar, produir i vendre el teu propi videojoc o joc aplicat. Per això, s’aplica la metodologia del ‘learning by doing’, una autèntica fusió entre teoria i pràctica, treballant a partir de prototipus reals i tenint en compte les últimes tendències del sector. En aquest sentit, cal destacar que es consideren els hackathons o Jam’s com metodologia educativa de primer ordre.

Des del primer dia de curs d’aquest Cicle es donarà prioritat al teu projecte i a les pràctiques. A més, tindràs l’oportunitat d’estudiar amb el professorat d’ENTI-UB, uns autèntics experts que es dediquen al sector dels videojocs, en el seu dia a dia. Tots ells mantenen un contacte permanent amb la indústria del sector i la majoria tenen la seva pròpia empresa de videojocs o bé, treballen per a una gran companyia d’aquest àmbit; fet que facilita una actualització constant dels continguts i mètodes emprats.

Finalment, cal destacar que gràcies als convenis d’ENTI-UB amb els principals estudis i companyies del sector com: Kerad Games, Ubisoft, King, Digital Legends, Undercoders, podràs fer les teves pràctiques de 2n curs  a les empreses de més renom d’aquest àmbit.

Dedica’t amb èxit a la programació de videojocs o jocs aplicats, estudiant el Cicle Developer a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.