A l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) treballem amb els motors de creació de jocs líders al mercat, Unity i Unreal Engine, eines que permeten un ampli rang de possibilitats als desenvolupadors, i que són una bona iniciació per guanyar experiència en el desenvolupament de videojocs.

Si estudies el CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs (Cicle Developer) tindràs accés a tots dos motors des del primer dia i podràs començar a crear els teus propis videojocs.

Els dos motors de joc ofereixen una gran flexibilitat ja que permeten desenvolupar videojocs i jocs aplicats per a tot tipus de plataformes: Android, iOs, Windows, Linux…

El motor de jocs Unity s’utilitza regularment per a la creació de videojocs en 2D. Alguns dels exemples més rellevants han estat els jocs indie Inside o Superhot, o videojocs de realitat augmentada per a mòbil com Pokémon GO.

Unreal és un motor més flexible i s’utilitza per a la creació de grans produccions en 3D com Dead Island 2 o Ark:Survival Evolved.

Amb el Cicle Developer de ENTI-UB aprendràs a programar amb tots dos motors així que si programar videojocs és la teva passió, ENTI-UB és la teva universitat. Apunta’t a la jornada de portes obertes el dissabte 10 de febrer i coneix de primera mà les instal·lacions de la universitat dels videojocs i dels Serious Games. T’hi esperem.