CFGS EN ANIMACIONS 3D, JOCS I ENTORNS INTERACTIUS


El 1r Cicle dedicat a l’ENTRETENIMENT TEMÀTIC I ELS JOCS APLICATS

Hem adaptat el CFGS en Animacions 3D , Jocs i Entorns Interactius a les necessitats d’un sector creixent  i dels seus diferents àmbits i plataformes: Tematització, Animació Digital, Videojocs, Apps i Serious Games.

Avui a casa nostra l’Entreteniment Temàtic no disposa de perfils especialitzats en les disciplines que integren qualsevol del seus desenvolupaments, prou multidisciplinaris com per integrar les lleis de la narrativa i de la interactivitat amb les plataformes tecnològiques més adients.

ENTI-CF coneix bé el sector perquè, entre altres, és l’únic centre formatiu en noves Tecnologies que forma part de l’international board de la TEA [Themed Entertainment Association], associació internacional que representa els principals creadors del món, desenvolupadors, dissenyadors i productors de llocs i experiències atractives d’interacció. Alhora garanteix la seva presència dins l’àmbit d’importants empreses i multinacionals del sector com Port Aventura, Walt Disney i Pixar o Universal, entre d’altres.

Tematitzar és el procés de repensar i redissenyar un producte o un espai a partir de l’experiència d’una narració atractiva com un joc o un entreteniment. La Tematització, avui, s’està aplicant a un gran nombre de parcs temàtics, restaurants, botigues, museus, zoològics, webs, casinos i una llista cada vegada més llarga de destinacions que tenen com a objectiu aportar un major nivell de visitants.

A ENTI CF aprendràs jugant, Learning by Doing!

T’ensenyarem a crear, dissenyar, desenvolupar  i produir llocs i experiències memorables. Cal formar en tecnologia per obtenir veritables superherois del desenvolupament de productes i serveis TIC+ART. Aprendràs a representar l’univers d’un joc, a modelar, texturar i animar els personatges, a crear objectes amb la lògica del 3D en temps real i a definir nivells de joc, també en el context de la instal·lació interactiva o LBE (Location-Based Entertainment).

Gràcies al CFGS d’ENTI-CF estaràs capacitat/a per a:

Generar animacions 2D i 3D per a produccions audiovisuals i per desenvolupar productes multimèdia interactius. Faràs possible l’elaboració de programes audiovisuals, el seu fet narratiu i la generació d’interaccions naturals en temps real a afegir al món de l’espectacle, la museologia, la educació, etc. des de la gestió de recursos fins a la presa i tractament d’imatges i sons, organitzant  i executant les fases de creació de material audiovisual.

Estaràs preparat per treballar amb empreses de l’Entreteniment Temàtic, del Sector Multimèdia i del Joc Aplicat, o productores cinematogràfiques que cerquen experts per ajudar a donar una passa endavant, experts/es capaços/es  de generar productes atractius aplicant les tècniques més punteres. Tot un món que demanarà pràcticament 1 milió de llocs de treball cara al 2019 a la Unió Europea.

Les qualificacions professionals que abastim freqüentment amb el nostre CFGS d’ENTI-CF són:

>Desenvolupador/a de productes audiovisuals multimèdia interactius

>Tècnic/a d’Animació 2D i 3D

>Tècnic/a en Creació, Muntatge i Postproducció d’Audiovisuals i Tematització.

Els professors/es d’ENTI-CF són professionals del sector de l’Animació 3D, del Videojoc, del Disseny Artístic o la Tematització i molts d’ells disposen de els seves pròpies empreses. En un món laboral i tecnològic tan competitiu i canviant és vital que els ensenyaments, llenguatges, tècniques i materials s’actualitzin permanentment en base a les necessitats del mercat.

Vols més informació?

CFGS EN ANIMACIONS 3D, JOCS I ENTORNS INTERACTIUSCFGS EN DESENVOLUPAMENT D’APLICACIONS MULTIPLATAFORMA PER A VIDEOJOCSGRAU DE CONTINGUTS DIGITALS INTERACTIUS (DESENVOLUPAMENT DE VIDEOJOCS)GRAU EN CREACIÓ ARTÍSTICA PER A VIDEOJOCS I JOCS APLICATSGRAU EN PRODUCCIÓ DE MÚSICA I SO PER A LA INDÚSTRIA DE L'ENTRETENIMENTMÀSTER EN PRODUCCIÓ I EMPRENEDORIA DE CONTINGUTS DIGITALSMÀSTER EN MÚSICA PER A EXPERIÈNCIES DE L’ENTRETENIMENT

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable U.College of New Technologies, SL +info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l’interessat +info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Classlife Education SL, Globals Design & Development.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s’explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional

Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de Privadesa

Vos. accepta el tractament de les seves dades personals de conformitat amb la nostra Política de Privadesa