Conferències

L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) ve a la teva escola. Per tal de que els professors i alumnes puguin conèixer l’oferta formativa de la Universitat, proposem dues conferències sobre videojocs i jocs aplicats, així com de gamificació i metodologia Jam de manera totalment gratuïta.

  • “La importància dels Videojocs. Una explicació de la indústria i les seves sortides professionals” presentarà una visió global sobre el sector dels videojocs, que en els últims anys ha experimentat un fort creixement.

A més, Barcelona s’ha convertit en un hub mundial en la creació de videojocs, amb moltes empreses de primer nivell establint-se a la capital catalana. Les últimes dades del Llibre Blanc dels Videojocs 2017, constaten aquest fet i situen els videojocs com l’àmbit amb més potencial de creixement i innovació dels que conformen la indústria dels continguts digitals.

  • La gamificació i l’aprenentatge basats en jocs: una experiència memorable a l’aula és la segona conferència que et proposem, basada en la gamificació de continguts educatius, utilitzar el joc per tal d’aconseguir un major rendiment i motivació per part dels alumnes.

Ambdues conferències estan impartides per Òscar García Pañella, director acadèmic d’ENTI-UB. Garcia-Pañella és doctor en informàtica i POST-DOC en Tecnologia de l’Entreteniment a Carneige Mellon University. Les seves àrees d’especialització i experiència són els Serious Games, ludificació, videojocs, àlgebra i matemàtica.

Vols més informació?

CFGS EN ANIMACIONS 3D, JOCS I ENTORNS INTERACTIUSCFGS EN DESENVOLUPAMENT D’APLICACIONS MULTIPLATAFORMA PER A VIDEOJOCSGRAU DE CONTINGUTS DIGITALS INTERACTIUS (DESENVOLUPAMENT DE VIDEOJOCS)GRAU EN CREACIÓ ARTÍSTICA PER A VIDEOJOCS I JOCS APLICATSGRAU EN PRODUCCIÓ DE MÚSICA I SO PER A LA INDÚSTRIA DE L'ENTRETENIMENTMÀSTER EN PRODUCCIÓ I EMPRENEDORIA DE CONTINGUTS DIGITALSMÀSTER EN MÚSICA PER A EXPERIÈNCIES DE L’ENTRETENIMENT

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable U.College of New Technologies, SL +info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l’interessat +info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Classlife Education SL, Globals Design & Development.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s’explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional

Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de Privadesa

Vos. accepta el tractament de les seves dades personals de conformitat amb la nostra Política de Privadesa