Skip to content

Consells des del BIME per tenir un bon futur musical

Consells des del BIME per tenir un bon futur musical

Els dies 27 i 28 d’octubre va tenir lloc el BIME, on es van realitzar ponències dels grans de la indústria musical.


Rosa
Lagarrigue, Gay Mercader i Diego Manrique van protagonitzar una de les ponències on es va gravar el podcast “Simpatía por la industria musical” conduït per Carlos Galán, de Subterfuge Records. Aquí es van poder escoltar preguntes com quin consell li donarien a algú que volgués començar actualment a la indústria, com aconseguir un mànager o com són els principis d’una carrera artística.


A la pregunta del mànager, la Rosa Lagarrigue, com experta mànager de RLM va explicar que la clau de tenir mànager no és que aquest sigui reconegut, sinó que és necessari que en els inicis trobis algú de la teva confiança, que et recolzi i t’ajudi a començar i a partir d’aquí ja aniràs creixent a poc a poc.


També va comentar que actualment no només s’ha de compondre i treballar la part de la música en directe sinó que també s’han de tenir molt en compte les xarxes socials, les quals són imprescindibles avui en dia.


Posteriorment també es va contestar la pregunta de com aconseguir l’èxit sent artista i la resposta va ser molt precisa: sigues tu mateix.
És a dir, no pots intentar imitar a un artista perquè no funcionarà, el que s’ha d’intentar és
trobar la pròpia personalitat i llavors arribaràs el teu públic, ja que tothom en té.


Respecte a aquesta resposta de com aconseguir l’èxit Diego
Manrique també va afegir que es necessita intuïció, passió, sentit comú i estar preparat per a moltes derrotes, en el cas del ponent com a periodista musical, afegint que si algú volia seguir aquesta branca era recomanable començar sent periodista esportiu.

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!