Els propers dies 19 i 20 de setembre tindràs una nova oportunitat per realitzar les teves preinscripcions universitàries. Si vols estudiar a la primera i única universitat dedicada exclusivament a la formació en l’àmbit dels videojocs, ENTI-UB, tingues present els codis dels nostres estudis, el Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats –Grau Artist (11085) i el Grau en Continguts Digitals Interactius – Developer (11071).

El Grau Artist està pensat pels artistes digitals. Cobreix totes les etapes del disseny de videojocsla creació de personatges, l’animació, la creació d’escenaris, el modelatge… Podràs utilitzar el software punter de la indústria (Maya, 3Ds Max…) per dissenyar els teus propis videojocs. Tot l’equip docent del Grau compagina la formació amb la seva pròpia activitat professional, desenvolupant els seus propis projectes i treballant en el sector.

Per altra banda, el Grau Developer és ideal per a aquells que vulguin programar. En els estudis podràs treballar amb els principals motors de videojocs de la indústria, com Unity i Unreal, i els llenguatges més utilitzats (Java, C++…), sempre al corrent de les noves tendències del sector per adaptar-se a les necessitats de la indústria.

Com a estudiant d’ENTI-UB, podràs  gaudir de les sinergies entre totes les titulacions que s’imparteixen a la Universitat, ja sigui de disseny, de desenvolupament, d’emprenedoria digital o de composició de música de videojocs. A més, podràs realitzar les pràctiques a les empreses punteres del sector, que compten amb convenis de col·laboració amb la Universitat, com Ubisoft, King o Digital Legends.

El 26 de setembre es faran públiques les assignacions i el dia següent, el 27 de setembre, serà el moment per realitzar la matrícula. Recorda, el codi del Grau Artist és l’11085 i el del Grau Developer l’11071.