T’interessa la creació, el disseny i la programació de videojocs? A ENTI t’oferim dues vies d’estudis per aprendre a desenvolupar qualsevol joc que puguis imaginar. El nostre Grau en Continguts Digitals Interactius i el nostre CFGS en 3D, Jocs i Entorns Interactius. Tots dos molt lligats amb el sector del desenvolupament: el nostre professorat treballa o està vinculat amb empreses de la indústria espanyola i catalana del videojoc. 

El grau d’ENTI-UB està pensat pels aficionats dels videojocs, que vulguin endinsar-se en el món de la gamificació, els ‘serious games’, les App per a Smartphones… La llista és llarguíssima! Amb un equip docent que treballa activament en el sector del desenvolupament de videjocos, el nostre objectiu és aconseguir una educació pràctica i integral.

Si t’interessa més la Formació Professional, no deixis passar l’oportunitat d’aprendre dels millors en el nostre CFGS. El món de l’animació 2D i  3D i dels productes multimèdia interactius té, avui en dia, un ampli ventall de sortides professionals.

S’hi poden trobar aplicacions en el món de l’espectacle, la museologia o l’educació, només per citar-ne alguns. Amb el CF d’ENTI estaràs preparat per a treballar en empreses de l’Entreteniment Temàtic, del Sector Multimèdia i del Joc Aplicat. Estaràs capacitat per a treballar en: 

  •  Desenvolupament de productes audiovisuals multimèdia interactius
  • Tècniques d’animació 2D i 3D
  • Creació, muntatge i post-producció d’audiovisuals
  • Tematització aplicada

Troba el teu futur a ENTI.