DemoDay 2019, la gran festa final de curs d’ENTI-UB

El dimecres 22 de maig la Sala Barts de Barcelona es va convertir en el centre neuràlgic del talent de l’oci electrònic de Barcelona. 55 equips d’estudiants dels graus i cicles superiors d’Enti-UB competien per ser escollits com a millor joc de l’any en 11 categories.

Amb els professors Albert Garcia i David Jaumandreu com a mestres de cerimònia, la Demoday va ser un cop més una festa. Alumnes, exalumnes, professionals de la indústria del videojocs de la ciutat de Barcelona, familiars i persones amb ganes de descobrir l’esperit Enti van passar una tarda plena de música, premis i videojocs. La gent va poder veure i jugar als jocs dels estudiants, parlar amb ells, fer-los comentaris i suggeriments, i fer un tast de primera mà de la qualitat que s’incuba dins la nostre escola i que aviat farà el salt al món professional. Precisament per fer el salt de la manera més acompanyada possible, es varen explicar les avantatges de l’associació ALUMNI d’Enti-UB i una empresa de treball vinculada  a les ofertes del sector tecnològic va estar present recollint candidatures i orientant als alumnes d’últim any que tenen ja aquest pas molt a tocar.

Els guanyadors van recollir guardons de fusta i diplomes que els acrediten com a millor joc del seu curs i any, va haver-hi 2 mencions especials del jurat i es va escollir el GOTY ( Game of the Year), el millor entre els millors, i al final de la gala un premi del públic votat en directe entre els assistents.

Els companys del màster de música per experiències de l’entreteniment no podien faltar i l’Israel David , director del màster, va presentar una espectacular composició de 50 minuts feta per tots els seus alumnes basada en l’aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna.

De de l’escola volem felicitar a tots els participants per la bona feina de l’any i la gran qualitat de tots els projectes i esperem veure com per l’any vinent en prepareu de més i de millors!