Més enllà d’ampliar els nostres coneixements, estudiar un màster sempre és una bona opció per tal d’ampliar les nostres opcions de millorar la nostra carrera laboral, com en el cas del Màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI-UB. Gaudirem d’una formació especialitzada amb la qual podrem accedir a llocs de treball més concrets i comptar amb més sortides professionals. En aquesta llista et donem alguns exemples d’aquestes noves portes que se us obriran:

– Compositor Videojocs/Cinema/TV/Publicitat: una de les sortides principals. Aquest és l’únic màster sobre música per a videojocs i us podreu convertir en experts en aquest tipus de composicions.

– Especialistes en Àudio 3D: l’àudio 3D ens permet comptar amb una experiència més immersiva i és una de les tendències del futur.

– Responsables de Discogràfiques: Podràs accedir a moltes posicions relacionades amb el món de la música, com per exemple a les discogràfiques i empreses de producció de cançons.

– Especialistes en Robòtica relacionada amb el So i la Música: En aquest màster busquem la innovació i treballar en nous camps, per això us proposem experimentar amb sectors com la robòtica.

Aquestes i moltes altres sortides laborals són les que trobareu al Màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI-UB. Informeu-vos-en!