A ENTI comptem amb un CFGS únic i diferenciat: el CFGS en 3D, Jocs i Entorns Interactius. Aquests estudis d’FP respon a les necessitats d’un sector en auge, amb àmbits i plataformes que evolucionen dia a dia.

 

El CF en 3D, Jocs i Entorns Interactius té cinc grans branques, la gran diferenciació de l’oferta fins ara existent: Tematització; Animació Digital; Videojocs; Apps; i Serious Games. Les sortides professionals a les quals podreu optar a partir d’aquests estudis són, per citar-ne algunes, la de desenvolupadors de productes audiovisuals multimèdia interactius; tècnic/a d’Animació 2D i 3D; tècnic/a en Creació, Muntatge i Postproducció d’Audiovisuals i Tematització.

 

El professorat d’ENTI-CF són professionals del sector de l’Animació 3D, del videojocs, del disseny artístic o de la tematització. La major part d’ells disposen d’empreses pròpies o treballen en empreses del sector, pel que poden aportar una experiència directa i actualitzada. Alhora, poden proporcionar a l’alumnat les eines idònies per entendre aquesta indústria emergent, plena d’oportunitats però alhora tant exigent.