La indústria del videojoc necessita nous professionals qualificats, capaços de dissenyar i crear videojocs i Serious Games que donin respostes a les necessitats de la societat actual. Si vols crear animacions 2D i 3D, programar en llenguatges d’alt nivell i conceptualitzar projectes per a produccions digitals de videojoc, joc aplicat i tematització en el context dels productes multimèdia interactius; la millor opció és estudiar el CFGS Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius (Cicle Artist) d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.

ENTI-UB és una universitat al dia de les tendències del sector. Això et permetrà crear videojocs creatius i disruptius que permetran innovar el món de l’entreteniment i l’espectacle, la museologia, l’educació, la medicina, l’esport, el màrqueting, etc. Essent tu mateix el responsable de gestionar tots els recursos fins a la creació del teu projecte.

A més, el Cicle Artist d’ENTI-UB és l’únic amb un mòdul exclusiu d’entreteniment temàtic i jocs aplicats, per tant, podràs especialitzar-te en aquest camp i optar a un ampli ventall de sortides professionals. Un cop finalitzis aquests estudis, seràs capaç de crear atractius productes i d’aplicar la gamificació, crear simuladors, etc. De fet, no es pot deixar de banda que les atraccions i continguts dels museus i dels parcs temàtics són, en el fons, grans videojocs que requereixen la formació tècnica i artística d’un technical artist.

Vine a informar-te de tots els avantatges del Cicle Artist d’ENTI-UB a la Jornada de Portes Obertes del dissabte 10 de febrer a les 11.30 h. Inscriu-te aquí.