Skip to content

Dos jocs d’ENTI-UB escollits per participar a la Setmana del Talent Audiovisual

Dos jocs d’ENTI-UB escollits per participar a la Setmana del Talent Audiovisual

La Setmana del Talent Audiovisual és un acte que aplega a professionals de tots els sectors audiovisuals a la recerca de talent emergent català. Aquí s’inclouen projectes de tots els camps de l’audiovisual des del cinema i la TV, als nous formats interactius i també, és clar, els videojocs.

Organitzat pel Clúster Audiovisual de Catalunya, diversos projectes són seleccionats cada any per a una sessió de pitching ( presentació ràpida d’un projecte o idea a un grup de productors o inversors interessats), i de cara a la propera sessió del Pitching Audiovisual Universitat-Indústria 2 projectes sorgits aquest any de les aules d’ENTI-UB tindran l’oportunitat de ser presentats.

Previament a la presentació de la Setmana del Talent, els responsables dels projectes faran un taller de Pitching online amb uns sessió presencial a la seu de la SGAE on rebran formació de la millor manera de presentar els punts forts o més vendibles d’un projecte en un temps limitat. I ´es que el temps que tindran serà molt limitat!! A la sessió del Pitching Audiovisual ( que serà el 3 i 4 de desembre) els nostres estudiants tindran 7 minuts per fer la presentació davant d’una selecció d’empreses interessades en nous projectes i també del públic assistent. Desprès, hi haurà una altra ronda de 7 minuts on les empreses podran fer-los preguntes. Ser capaços de sintetitzar i donar el màxim nombre de detalls – i de manera entenedora!- en tant poc temps serà crucial.

De moment i des de l’escola felicitem als responsables de cada un dels projectes i us els ensenyem a continuació amb molt d’orgull.

LAOZI

Laozi és un trencaclosques d’acció molt especial. El nostre objectiu és arribar al cim de l’Himalaya superant tots els obstacles i aconseguir el poder dels deus per netejar el món de la corrupció que l’envaeix.

Podeu seguir el desenvolupament del joc a Twitter: @MikemewStudio

HEIST IN TIME

A “Heist in Time” som un lladre maldestre que odia la seva feina, però que en una de les seves feines activa sense voler un dispositiu de viatge temporal que el farà viatjar per diferents èpoques. La nostra ajuda serà decisiva pe fer-lo retornar al temps actual i ajudar-lo a salvar el món!

Podeu seguir el desenvolupament del joc a Twitter: @EternalFlareDev

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!