Skip to content

El Calendari Universitari marca els passos a seguir per les matriculacions

Després de moments de certa incertesa pels canvis de data derivats del Covid-19, ja hi ha un calendari definitiu que regirà els temps pel que fa a les matriculacions i a la preparació pel proper any acadèmic.

Cicles Formatius

Els alumnes que es vulguin matricular d’un dels Cicles Formatius de Grau Superior a ENTI, ja poden fer la seva «Reserva de Plaça» posant-se en contacte amb la Secretaria Acadèmia per correu electrònic ( info@enti.cat) o per telèfon (93-323.36.64) . La «Reserva de Plaça» els garanteix un lloc al CFGS de la seva elecció si en el moment de les matriculacions compleixen tots els requisits necessaris, ja que l’assignació de places en els CFGS va per estricte ordre de reserva de les 30 places que s’ofereixen a cada CFGS. És doncs una bona idea no deixar per l’últim moment la petició d’una plaça doncs el risc de quedar-se sense lloc és elevat.

Graus Universitaris

En el cas dels Graus Universitaris, les preinscripcions es fan a través del portal específic habilitat per la Generalitat i totes segueixen el mateix procediment ja que en aquest cas l’assignació de places va per nota d’admissió a la Universitat.

El període de preinscripció per la convocatòria de les PAU de Juny va del 23 de Juny al 29 de Juliol. Per a realitzar els seus tràmits heu d’accedir al portal d’Accés Universitari de la Generalitat.

Aquells de vosaltres interessats ens els Graus oferts per ENTI-UB, centre adscrit a la Universitat de Barcelona, us recordem els nostres codis:

Grau en Continguts Digitals Interactius: 11071

Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats: 11085

Les PAU es realitzaran en els centres assignats els dies 7, 8, 9 i 10 de Juliol i, segons els resultats i l’ordre de places, les primeres assignacions sortiran publicades el 6 d’Agost.

Aquells assignats en primera preferència ja podran fer al matrícula en el seu centre del 7 al 10 de setembre.

Des d’ENTI-UB us volem recordar la importància més que mai d’estar actualitzats amb la informació sobre terminis d’assignacions i matriculacions, sobretot si es produeixen canvis deguts al Covid-19. Per això us recordem que les nostres vies de contacte estan sempre obertes per ajudar-vos amb els vostres tràmits.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!