Avui us presentem a Bernat Valbuena, alumni d’ENTI que va estudiar el Cicle Artist i que ara és Development Tester a les oficines de la  multinacional francesa Ubisoft a Barcelona.  En Bernat va entrar a realitzar les pràctiques acadèmiques a Ubisoft gràcies al conveni de col·laboració amb ENTI, i després de l’estada ambdues parts van decidir que s’incorporés a la plantilla.

Bernat Valbuena explica així les seves funcions: “Provo les noves característiques que es volen implementar als jocs i busco bugs per a poder solucionar-los”.

Pel que fa al seu pas per ENTI, en Bernat destaca l’assignatura de projectes, que “és la que més m’ha servit, perquè en una empresa tan gran com Ubisoft, treballem molt en equip i veus globalment com intervenen totes les parts”. En aquest sentit, la metodologia de treball d’ENTI s’assembla molt a la de les principals empreses.

Per altra banda també destaca totes les assignatures d’Animació 3D del Cicle Artist, ja que “és molt útil per tots aquells que volem ser artistes digitals, ara puc seguir amb la meva formació a Ubisoft”.

Podeu veure l’entrevista completa al següent vídeo.