El CEO de Supercell, Ilkka Paananen, rep el premi Gamelab XV Aniversari i visita Enti-UB

Supercell és la desenvolupadroa finesa responsable d’alguns dels grans èxits dels jocs per a mòbil dels últims anys. Noms com Clash Royal, Clash of Clans o Brawl Stars han sorgit de l’empresa que Ilkka Paananen va ajudar a fundar el 2010 i de la que és CEO actualment.

Paananen ha visitat casa nostra convidat per l’organització de Gamelab ( amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, i2cat, Devicat i Enti-UB), el certamen professional del videojoc que es celebra anualment a Barcelona a l’estiu, per rebre el premi especial XV aniversari Gamelab, i copsar el pols a l’estat de la indústria del videojoc del país a la recerca de possibilitats d’inversió i negoci.

L’acte d’entrega del premi es va fer a l’Aula Magna de la seu d’ENTI-UB, però abans  Paananen va tenir temps de trobar-se amb 2 grups d’estudiants que van poder mostrar-li els jocs que han estat desenvolupant i que van tenir molt d’èxit a la passada Demoday 2019.

Van ser l’equip Nanashi Studio amb el joc per a plataformes mòbils «Hack’n’Slide» que ja el teniu disponible per Android a Google Play

I l’equip Talpa Games amb el joc «Mail Mole» que encara es troba a les últimes fases de desenvolupament i que podeu veure a la seva web

A l’acte d’entrega del premi van assistir Daniel Marco, Director General de Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya i Valèria Castro, presidenta de Devicat. Posteriorment, el director de Gamelab, Iván Fernández Lobo va mantenir una interessant conversa a l’escenari amb Ilkka Paananen.

Pròximament podreu veure el vídeo de l’acte i l’entrevista on es va parlar dels inicis de Paananen i del futur de la indústria al perfil de Youtube de Gamelab.