El nou CFGS de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), la Universitat del Videojoc, incideix en aspectes relacionats amb la programació de videojocs per a ordinadors, mòbils i tot tipus d’aplicacions multimèdia, ampliant d’aquesta manera les teves oportunitats laborals.

Què aprendràs? Els continguts bàsics de la programació en llenguatges tant de baix nivell (C++ i Java) com d’alt (motors com Unity, Unreal, entre altres) per a desenvolupaments tant 2D com 3D, des de la utilització òptima del hardware d’ordinadors, consoles i dispositius mòbils. Com hem comentat, al llarg d’aquest CFGS, aprendràs a programar videojocs i jocs aplicats amb tot tipus de llenguatges i motors. Sempre incorporant el punt de vista pràctic i d’aplicació real, perquè puguis incorporar-te amb facilitat a la indústria del videojoc, els Serious games i l’entreteniment temàtic. A més, ENTI-UB disposa de convenis amb els principals estudis i companyies del sector, on podràs fer les teves pràctiques.

A més, una característica comuna tant en aquest Cicle com a la resta de l’oferta formativa d’ENTI-UB és el protagonisme de la part pràctica. Des d’un principi aprendràs a pensar, produir i vendre el teu propi videojoc, aplicant la innovadora metodologia de treball del ‘learning by doing’, un model experiencial, en el qual, no es distingeix entre la teoria i la pràctica, perquè caminen fusionades des del primer moment. Així doncs, treballaràs sobre la pràctica a partir dels projectes concrets dissenyats per l’expert professorat d’ENTI-UB, en contacte permanent amb importants col·laboradors externs del sector.

En definitiva, un cop finalitzis aquests estudis, podràs inserir-te amb èxit a la indústria del sector; ocupant posicions com les de: Tècnic/a de desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils; Tècnic/a de desenvolupament de Videojocs; Tècnic/a de desenvolupament de Jocs Aplicats o especialista en Playtesting (QA), entre altres posicions.

Aprèn l’essència de la programació d’una manera pràctica, estudiant el Cicle Developer a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.