El CFGS de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs (Cicle Developer) d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, sorgeix davant la gran demanda de programadors que necessita el mercat actual. Al llarg d’aquest Cicle, aprendràs a programar videojocs i jocs aplicats en 2D i 3D amb tot tipus de llenguatges i motors. Sempre incorporant el vessant pràctic i d’aplicació real, perquè puguis incorporar-te amb facilitat a la indústria del videojoc, els Serious games i l’entreteniment temàtic. Però, quines són les principals sortides laborals d’aquests estudis?

  • Tècnic/a de desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils. Treballaràs en el disseny d’interfícies d’usuari d’apps mòbils per a Android o iOS. Un àmbit en constant creixement que requereix personal creatiu i qualificat.
  • Tècnic/a de desenvolupament de videojocs. Seràs el responsable de crear, dissenyar, desenvolupar o produir videojocs per a importants empreses o estudis del sector.
  • Tècnic/a de desenvolupament de Serious Games. Crearàs nous jocs aplicats a la salut, l’esport, l’educació, Sens dubte, es tracta d’un àmbit amb àmplies perspectives de futur, que requerirà d’experts amb capacitat per innovar.
  • Tècnic/a en “Playtesting” (QA). Des d’aquesta posició, t’encarregaràs de fer les proves necessàries abans de publicar un videojoc. Analitzaràs com el text del joc és llegit, com sona, com es juga i funciona, ressaltant els possibles errors tant mecànics com de redacció, entre altres aspectes. Per tant, aconsellaràs com millorar el joc perquè es publiqui sense cap defecte.

Prepara el teu futur professional de la millor manera, estudiant el Cicle Developer a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. No et perdis la Jornada de Portes Obertes de dissabte 10 de febrer a les 11.30 h. Inscriu-te aquí.