Oscar García Pañella va intervenir en un taller intensiu de disseny i gamificació a la Biennal de Disseny i Interactivitat Vértice de la facultat de disseny de la USFQ, a Quito. En una sessió organitzada per Dani Arguedas, director acadèmic de Amerike, García Pañella va explicar als assistents com utilitzar la gamificación efectivament per al disseny de jocs.

Dani Arguedas va participar com a ponent convidat amb la conferència ‘Disseny de jocs i gamificació com a eines de millora urbana i social’ i va realitzar un taller intensiu de disseny, exercint de mentor en el workshop de disseny que va durar dos dies. L’estreta col·laboració entre Amerike i ENTI-UB permet realitzar activitats conjuntes com aquesta, generant sinergies molt interessants en el sector.

La Biennal de disseny i interactivitat Vértice 2018 va tractar sobre el tema de Disseny per a la Innovació Territorial, que el seu objectiu és aportar al disseny d’una ciutat inclusiva i dinàmica a través a la generació d’una trobada multidisciplinària, entre l’acadèmia, la indústria i la societat. Durant 3 dies es van realitzar xerrades innovadores i tallers interactius.

En l’esdeveniment també va intervenir Luca Fois, tota una eminència del disseny urbà del Politecnico di Milano.