Israel David Martínez, director del Màster en Música per a Experiències de l’Entreteniment, serà l’encarregat d’escriure un llibre sobre producció d’àudio en videojocs (àudio, so i música). El volum formarà part de la col·lecció sobre videojocs editat per Edicions d’Editorial Síntesis.

Aquesta col·lecció d’Edicions està dedicada a la publicació de manuals sobre videojocs. Fins ara han publicat Guión de Videojuegos i Localización de Videojuegos i tenen en camí altres volums com: Diseño de Videojuegos, Producción de videojuegos, Física para videojuegos, i Guía jurídica para videojuegos. Els llibres estan dirigits a estudiants de grau i estan pensats per a fer de suport teòric.

Martínez és compositor, productor musical i director d’orquestra i un dels professionals més importants del sector a Europa. Ha rebut nombrosos premis durant la seva trajectòria professional: com el Premi de Composició Musical Reina Sofia l’any 1993. Recentment, també ha participat en la redacció del capítol dedicat a la música del Llibre Blanc de Videojoc 2017.