Skip to content

El FCBarcelona, partner del Màster en Ciència i Tecnologia en Futbol creat per ENTI-UB

El FCBarcelona, partner del Màster en Ciència i Tecnologia en Futbol creat per ENTI-UB

 

 

Entre les novetats per al curs 2020/21, La Universitat dels videojocs presenta el Màster en Ciència i Tecnologia en Futbol dissenyat per l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI), centre adscrit a la Universitat de Barcelona. El projecte compta com a partner principal amb el FCBarcelona, mitjançant el Barça Innovation Hub. El programa integra dues fonts de coneixement:

Fonaments esportius: provinents del FCBarcelona, ​club que va ser pioner en un mètode de joc associatiu i de combinació.

Fonaments científics: inspirats en el Centre per a l’Estudi Ecològic de Percepció i Acció (CESPA, Universitat de Connecticut), el bressol de la Física Ecològica.

A aquestes dues vies de coneixement, ENTI-UB hi aporta la base de coneixement necessària en matèria tecnològica, punt fort de les formacions de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives. A banda, el projecte compta amb la col·laboració en matèria de salut i esport amb EUSES i INEFC.

 

 

El Dr. Daniel Romero (Preparador físic del Barcelona especialista en força i readaptació) i el Dr. Maurici López (consultor del FCBarcelona en investigació), tots dos professors d’EUSES , són els directors del Màster. El Dr. Isidro Navarro i el Dr. Joan Llobera, tots dos professors d’ENTI-UB, formen part dels docents del Master of Science and Technology in Football, que començarà el proper mes de setembre, tindrà una durada d’un any i s’impartirà íntegrament en anglès.

Aquest innovador màster està dirigit a un ampli ventall de professionals amants del món de l’esport: educadors físics esportius, analistes, readaptadors, preparadors físics, investigadors, periodistes, fisioterapeutes, informàtics, professionals de VR, enginyers, físics, matemàtics, biòlegs i estadístics.

 

 

L’objectiu fonamental del màster és integrar ciència, tecnologia i futbol per formar professionals que adquireixin els coneixements, les habilitats i les competències necessàries per al desenvolupament de totes les activitats pròpies de la física ecològica aplicada al rendiment esportiu i la innovació tecnològica en el futbol.

Les classes del màster es realitzaran majoritàriament al Nou Campus ENTI (C/ Baldiri Reixach, 7) i puntualment a les instal·lacions esportives del FC Barcelona. Les inscripcions, ja obertes, es poden fer per web (https://enti.cat/), per correu electrònic (masters@enti.cat) o bé per telèfon (93 323 36 64).

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!