El diari El Mundo ha escrit un article sobre el primer Serious Games Camp de Terrassa, parlant amb el director acadèmic d’ENTI-UB, Oscar García Pañella que ha explicat que el que realment és important a l’hora d’innovar segueix sent el contingut.

Oscar García Pañella posa en relleu el bon estat de la indústria, ja que “una de cada quatre empreses de videojocs ja està desenvolupant Serious Games”, però de la mateixa manera matisa “els problemes a l’hora de dissenyar el joc i la falta d’eines de coneixement i avaluació frenaran el seu creixement”. És a dir, que s’estan fent projectes molt interessants però encara falta posar al pacient al centre del desenvolupament.

Només un de cada cinc té una narrativa poderosa, només un de cada cinc explica una història que val la pena escoltar, els altres segueixen amb la mateixa història de sempre: si no prens la medicació, malament” explica García Pañella.

A l’article també es fa un resum de la jornada, on es van presentar projectes que si tenen una implicació directa en l’atenció sanitària, com per exemple l’ús de la realitat virtual per tractar pacients amb TDAH.

Podeu llegir l’article complet al següent enllaç.