Skip to content

El nou màster en Ciència i Tecnologia en Futbol a Mundo Deportivo

El nou màster en Ciència i Tecnologia en Futbol a Mundo Deportivo

màster en ciència i tecnologia en futbol

El diari esportiu Mundo Deportivo ha dedicat una pàgina a parlar del nou màster en Ciència i Tecnologia en Futbol que l’ENTI-UB prepara pel curs vinent.

Aquest màster innovador, té l’objectiu d’habilitar a futurs membres de cos tècnic i professionals del futbol l’anàlisi del Big Data esportiu. Aquesta és una necessitat per a la planificació d’estratègies d’equip, individuals, entrenaments, fitxatges, etc…

Orientat a estudiants universitaris amb graus en esport i educació física, és una gran oportunitat per especialitzar-se en una tendència que ja és imparable. No en va l’ús de cada cop més dades per buscar algoritmes i prediccions que facin més eficient el rendiment dels equips està molt extès.

Es comptarà amb un equip capitanejat per Marc Vives, director del màster i ex entrenador del Vissel Kobe ( Japó) i tècnic esportiu superior en futbol ( UEFA PRO). Junt amb altres experts tant acadèmics com del món de l’esport professional, l’estudiant tindrà a la seva disposició tots els recursos de la Universitat de Barcelona ( doncs és un màster oficial) junt amb els de les entitats col·laboradores com INEFC-UB i EUSES-UdG i dels equips de futbol que formen part dels diversos convenis de pràctiques d’aquest màster.

Podeu saber més sobre el màster llegint l’article del Mundo Deportivo seguint l’enllaç.

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!